Home   gastenboek   Winkelmandje Contact  
Zoeken:
Uitgebreid zoeken
Gebruikersnaam Wachtwoord
Proteďne dieet & eiwitdieet - Snel afvallen met ProDiet :: Recepten
Dieet producten
Aanbiedingen
Start Pakketten
Pudding en flans
kant en klaar pudding
Dranken
Kant & klaar drankjes
Repen (7 stuks)
Soepen
Kant & Klaar hapjes
Omeletten
Pannenkoeken
Dressings sausen
ontbijtproducten
kant & klaar shakers
Maaltijden
Magnetron maaltijden
Potten 400-450 gram
Shaker
Boeken
supplementen
1e fase producten
BIOLOGISCHE PROTEINE PRODUCTEN
RAW SUPERFOOD



Fabrikanten
Dietimeal
Walden Farms
LineaDiet
Kind gezonde snacks
Bio
raw - Superfood
royal green

Speciaal
Privacy statement
Algemene Voorwaarden
Sitemap
Kadobonnen

Gebruikers online
134 niet geregistreerde klant(en)

Recepten
 
Image grootte: 557x236, 46.435Kb
Image type: JPEG

 
Bijgaand enige recept suggesties,
 
 
heeft U een geslaagd recept, laat het ons weten.
Onze klanten informeren wij dan over uw recept.
 
Paprika soep
1 grote of  2 kleine groene paprika’s
wat bleekselderij
groentebouillontablet
versgemalen peper en andere kruiden
eventueel taugé   
 
Snijd de paprika in stukjes en doe deze in een pan. Voeg gesneden bleekselderij toe.
Doe hierbij een halve liter water en het bouillontablet.
Laat het geheel gaar koken.
Maal alles fijn in een blender of met een staafmixer.
Voeg een zakje ProDiet proteďnesoep naar keuze toe en voeg de peper en kruiden toe.
Nog even in de blender en voeg hierna eventueel taugé toe.

ROERBAKGROENTEN MET FUSILLI

2 stengels bleekselderij
˝ rode paprika
˝ courgette
1 groene paprika
˝ bakje champignons
˝ aubergine
2 tomaten
2 eetlepels olijfolie
zout
knoflookpoeder
Italiaanse kruiden
Gedroogde uien of uienpoeder

Snijd alle groenten, behalve de tomaten, in kleine stukjes en bak deze in de olijfolie aan in een wok.
Voeg zout, peper, Italiaanse kruiden, knoflookpoeder en uienpoeder toe,
De groenten met de kruiden 5 tot 7 minuten roerbakken op hoog vuur.
Ondertussen de ProDiet proteďne fusilli koken, afgieten en afspoelen met warm water.
De laatste minuut de gesneden tomaten toevoegen en vervolgens de pasta.
Alles samen 1 minuut doorbakken.

SPAANSE GROENTE OMELET

1 zakje proteďne omelet naar keuze
1 groene paprika
Chinese kool
Broccoli
1/3 zakje Silvo kruidenmix

Verwarm de oven voor op 200 graden
Snij de groenten in stukjes en kook alles beetgaar
Meng de ProDiet omelet met 75 ml water
Roer 1/3 zakje Silvo kruidenmix erdoor
Doe de groenten en de mix in een vuurvaste ovenschaal en zet 15 minuten in de oven. 
U kunt uiteraard alle toegestane groenten gebruiken.

FUSILLI  MET COURGETTE IN TOMATENSAUS

1 courgette
1 eetlepel olie
˝ theelepel sambal
1 eetlepel tomatenpuree
knoflookpoeder
zout
versgemalen peper
basilicum
proteďne fusilli

Courgette in stukjes snijden en in de wok aanbakken met een beetje olie en sambal.
Knoflookpoeder, zout peper en basilicum toevoegen.
Hierbij de tomatenpuree doen.
Fusilli koken, afgieten en met warm water afspoelen.
Voeg bij de groenten en het geheel nog even op heet vuur warm maken.

BAMI VAN TAUGE

Bakje taugé
1 eetlepel olie
1 tomaat
˝ courgette
1 groene paprika
˝ theelepel sambal
1 eetlepen tomatenpuree
knoflookpoeder
zout
vers gemalen peper
1 zakje ProDiet proteďne tomatensoep
  Courgette, tomaat en paprika in stukjes snijden en in de wok aanbakken met een beetje olie.
Kruiden met knoflookpoeder, zout, peper en sambal.
Maak de tomatensoep aan met 100 ml water zodat deze wat dikker is. Hierbij de tomatenpuree doen.
De groenten en de tomatensaus toevoegen aan de taugé

GAZPACHO

750 ml tomaten- of tomatengroentesap (zonder toevoegingen)
200 gram tomaten uit blik of vers
60 gram fijngehakte bleekselderij
75 gram fijngehakte komkommer
3 eetlepels azijn
2 eetlepels olijfolie
knoflookpoeder
2 theelepels fijngehakte peterselie
˝ theelepel zout
˝ theelepel worcestersaus
versgemalen peper.

Meng alle ingrediënten door elkaar in een grote schaal en laat alles een nacht in de koelkast staan.
Serveer koud.

GEVULDE COURGETTE

1 courgette
1 groene paprika
half bakje champignons
zout, versgemalen peper en kruiden naar smaak
 
Snij de courgette in 2 helften.
Leg in de koekenpan en laat in 10 minuten op een zacht pitje garen.
Stoof de champignons en de paprika en doe daar het gare courgettevlees bij.
Het geheel kruiden en daar de courgettes mee vullen.
Alles in een ovenschaal doen en het geheel op ca.160 graden laten garen. 
Heerlijk met een proteďne omelet waarin wat van de champignons en paprika wordt meegebakken.

GEMARINEERDE GROENTE

1 theelepel olijkfolie
Scheutje ketjap (kikoman)
Gemberpoeder
Verse peper
Knoflookpoeder
Uienpoeder
Klein beetje zoetstof
Allerlei fijngesneden toegestane groenten bijv.. Prei,paprika en taugé 

Leg de fijngesneden groenten in de marinade en laat even intrekken.
Roerbakken. 
Lekker met een proteďne pasta of op een proteďne omelet.

CHINESE TOMATENSOEP

Vetarme groentebouillontabletten
˝ liter gepureerde tomaten uit pak
2 zakjes proteďne groentesoep
groene kruiden (vers)
Djahe
Sambal
Knoflookpoeder
2 tomaten in stukken gesneden.
Taugé

Schenk 1 liter water in een pan.
Voeg hieraan de bouillontabletten toe en de ˝ liter gepureerde tomaten.
Voeg de 2 zakjes proteďne groentesoep toe en mix het geheel goed.
Alles aan de kook brengen en op smaak brengen met de groene kruiden, djahe, sambal, knoflookpoeder.
Voeg de in stukken gesneden tomaten toe.
Maak op smaak met wat zoetstof.
Voor het opdienen wat taugé erop strooien. 
Goed voor 2 porties.

COURGETTE/TOMATENSCHOTEL

2 tomaten
˝ courgette
1 eetlepel olijfolie
knoflookpoeder
paprikapoeder
provencaalse kruiden
versgemalen peper
zout
1 zakje ProDiet omelet naar keuze

Snij de tomaten en courgette in schijven en stoof ze even in de koekenpan. (Dit kan heel goed vetvrij met een klein laagje kruidenbouillon)
Leg de groenten in een met olie ingevette ovenschaal.
Kruid de groenten met knoflookpoeder,paprikapoeder,provencaalse kruiden, peper en zout.
Maak een zakje omelet klaar en verdeel dit mengsel over de groenten.
Plaats in de oven tot de omelet gestold is.

SALADE TAUGE/CHAMPIGNONS

1 eetlepel olijfolie
knoflookpoeder
gemberpoeder
peterselie
˝ eetlepel sojasaus (kikoman)
1 ˝ eetlepel knoflookazijn
versgemalen peper
zout
taugé
100 gram champignons

De champignons schoonmaken, halveren en in kleine plakjes snijden. Even in olijfolie aanbakken.
De taugé even meebakken.
Een dressing maken van de andere ingrediënten en dat even meebakken.
Garneren met peterselie en 1 pakje tomaat .

BLEEKSELDERIJ- ASPERGESOEP

1 potje asperges (zonder toevoegingen)
bleekselderij
1 tomaat
Bouillonpoeder vetvrij
1 zakje ProDiet soep naar keuze
kruiden

Giet het vocht van de asperges in een pannetje. Snijd de bleekselderij en de tomaat in stukjes, voeg 3 dl. Water toe en wat bouillonpoeder en kook het geheel.
Als alles gaar is het geheel pureren in de blender of met een staafmixer.
Doe het zakje soep erbij en mix nogmaals.
Op smaak brengen met kruiden.
Voeg de in stukjes gesneden asperges toe en warm op.

AUBERGINE MET OMELET

1 grote of 2 kleine aubergines
olijfolie
1 doosje champignons
1 of 2 tomaten
1 stengel bleekselderij
knoflookpoeder/ vers gemalen peper/ zout/ oregano.
1 zakje ProDiet omelet naar keuze.

Halveer de aubergines en leg ze met de doorgesneden kant in de koekenpan met wat olijfolie. Op een zacht pitje laten stoven tot het vruchtvlees gaar is. De schil van de aubergine verkleurd dan van donkerpaars tot bruin.
Van het vuur nemen en met een lepel het vruchtvlees eruit schrapen en bewaren.
De uitgeholde aubergines in een ovenschaal leggen, schaal invetten met olie.
Ondertussen in een pan de tomaten, ˝ doosje champignons in schijfjes en wat dunne schijfjes bleekselderij stoven, vruchtvlees meestoven. Kruiden toevoegen naar smaak.
Vul de auberginehelften met dit mengsel. Leg er wat dunne schijfjes bleekselderij op en zet het gerecht 10 a 15 minuten in de oven.
Ondertussen de rest van de champignons stoven. Een zakje omelet mengen met water en toevoegen aan de champignons en laten garen.

ASPERGE OMELET

1 stengel fijngesneden prei
250 gram asperges
2 eetlepels peterselie
scheutje olijfolie
1 zakje ProDiet kaasomelet.
  Verhit de olijfolie en fruit hierin de prei.
Doe de asperges in een magnetronschaal met 60 ml. Water, bedek met magnetronfolie en zet deze op het hoogste vermogen ca. 4 minuten in de magnetron. Leg ze een minuutje bij de prei in de pan.
Bak ondertussen de omelet zoals aangegeven op het zakje, strooi voor het bakker de peterselie erbij.
Leg de omelet op een bord, de asperges en prei erbij en dubbel vouwen.

GOED GEVULDE MINESTRONE

750 ml. Vegetarische of kruidenbouillon
1 eetlepel extra vergine olijfolie
2 preien dun gesneden
2 stengels bleekselderij dun gesneden
250 gram verse spinazie
150 gram sperziebonen in kleine stukjes gesneden
75 gram courgette in dunne plakjes
peterselie fijngeknipt
knoflookpoeder
Ľ theelepel oregano
1 zakje ProDiet fussili
versgemalen peper
zout

Verhit de olijfolie in de koekenpan en roerbak de prei, bleekselderij, knoflookpoeder, oregano en peper en zout.
Laat de groenten een beetje zacht worden.
Doe de bouillon, spinazie, sperziebonen en pasta erbij. Breng alles op een hoog vuur aan de kook en laat de soep 8 minuten zachtjes doorkoken.
Doe de courgetteplakjes erbij, samen met knoflookpoeder en peterselie.
Laat nog 5 minuten doorkoken en klaar is uw minestrone!

  RATATOUILLE

1 stengel fijngesneden prei
2 aubergines
2 courgettes
2 vleestomaten
1 rode paprika
1 groene paprika
knoflookpoeder
1 zakje ProDiet Omelet fijne kruiden
olijfolie
zout en peper

Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden. Bestrooien met zout en peper en ca. 10 minuten laten staan. Intussen courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. Paprika’s schoonmaken en in stukjes snijden.
In pan water aan de kook brengen.
Tomaten ontvellen en in partjes snijden.
In pan olie verhitten. Prei erin fruiten. Aubergines en paprika ca. 3 minuten meebakken. Courgette en tomaat erdoor scheppen.
  Knoflook en kruiden toevoegen en ca. 20 minuten zachtjes laten smoren. Op smaak brengen met zout en peper.
 

Gemengde bladsla met crostini

Ingrediënten:
• bladsla, eikenbladsla, krulsla, veldsla, radicchio
• bieslook
• tomaat
• wit van ei (hardgekookt)
• Vinaigrettesaus (eventueel bereid met walnotenolie)
• 1 zakje crostini met looksmaak of met provencaalse kruiden (verkruimeld)
 
Maak de sla schoon en snij in hapklare stukken.  De tomaat spoelen en in stukjes
snijden.
Maak een vinaigrette met walnotenolie, wat mosterd en azijn. Kruid met peper en zout naar smaak.
Het wit van het hardgekookte ei in stukjes snijden en de bieslook versnipperen.
Meng in een schaal de sla, tomaten en vinaigrette . 
Bestrooien met stukjes ei en bieslook en de gekruimelde crostini.  
 

Crostinos met tomaat en garnalen.  

Ingrediënten:
- 1 trostomaat
- 75 g roze garnalen
- 1 eetlepel fijngehakte verse basilicum
- zout en peper
- crostini met look of met provencaalse kruiden
- 2-3 eetlepels olijfolie

Ontvel de tomaat, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schep in een kom de tomaatblokjes met de garnalen en basilicum door elkaar. Voeg zout en peper toe.
Verdeel het tomaten-garnalenmengsel over de crostini.  

 

Dieetmayonaise 500 g


Ingrediënten

  • 1 eigeel
  • 15 g mosterd
  • 1 mespunt cayenne
  • 3 g zout
  • 150 ml olie: olijfolie, koolzaadolie, sojaolie
  • 300 g plattekaas 0%

Bereiding
  1. Meng het eigeel, de mosterd, cayenne en zout samen in een kom.
  2. Voeg hierbij geleidelijk de olie terwijl u alles opklopt tot mayonaise.
  3. Voeg hierbij 300 g plattekaas 0% en u bekomt uw dieetmayonaise.

Soorten dieetmayonaise
  • Looksaus: dieetmayonaise + 2 g sambal, 1 g lookpoeder
  • Cocktail: dieetmayonaise + 30 g ketchup
  • Béarnaise: dieetmayonaise + 7.5 g dragon, 20 ml azijn, 1 capsule saffraan
  • Tartaar: dieetmayonaise + 1 augurk, bieslook, 20 ml azijn
 
ProDiet 

 

 

Nu Jij Facebook Twitter MSN Reporter Delicious ekudos Hyves Linked IN Digg.com, Digg it ! Google Reader
 

 

Uw mandje
Mandje is leeg

Bekijk winkelmandje
Naar de Kassa
Bestelgeschiedenis

Trustlogo
Volg ons op facebook!

En blijf op de hoogte van alle
acties en ontwikkelingen!


Eurosafeshop logo
Als Javascript in uw browser uit staat klikt u hier


Nieuws

Aanmelden

meld u aan voor
onze nieuwsbrief en
zie de aanbiedingen


onze vermelding op www.keurmerk.info



nieuw 5 sneetjes
bruin brood

5 sneetjes bruin brood







wafel abrikoos

Wafels abrikoos ( 5 x 2 stuks) 

    
app voor de i Phone


   
app voor android Phone




app Windows 8 Phone




Ander nieuws






Ander nieuws





  Powered by One-Stop-Webshop Copyright © 2006-2014 ProDiet B.V. | Sitemap