Asperges met room en citroen

Proteine

Bereidingswijze

De asperges in een pan of snelkookpan gaar koken.
Bereid het sachet asperge soep als aangeduid op de achterzijde van de verpakking.
Voeg nu de citroensap, fijngesneden munt, peterselie als ook de peper en zout naar smaak toe.
Vermeng met het geklopte eiwit.
Maak het bord nu op met de asperges en schenk op het laatste moment de saus over het gerecht.
Een half uur koel wegzetten.
Ook erg leuk om met een schilletje groene citroen te serveren.
Zeer koel opdienen

Boodschappen lijstje

Info

  • Bereiden: 15 minuten
  • Personen: 1

Ingredienten

  • - 1 bos asperges (groene of witte)
  • - 1 ei eiwit
  • - 100 ml water
  • - 1 soeplepel citroensap
  • - 4 à 5 blaadjes fijn gesneden munt
  • - 4 à 5 blaadjes fijn gesneden peterselie
  • - Peper en zout