Chili met tomaat, paprika en avocado

Koolhydraatarm

Bereidingswijze

Snijd de tomaatjes door midden, hak een ui in stukjes. Snijd de paprika door midden en ontdoe van de zaadlijst. Snijd in stukjes. Verwarm de groenten in een pannetje met wat olijfolie. 
 
Meng 1 sachet chili met 200 ml heet water in een kom en roer goed door. 
Voeg de chili bij de groenten. Laat even bakken en serveer op een bord. 
Snijd 1 avocado door midden en ontdoe van de pit. Snijd in stukjes en verdeel over de chili. Breng op smaak met kruiden. 

Info

  • Bereiden: 15 minuten
  • Personen: 1
  • Porties: 1

Ingredienten

  • 1 sachet chili
  • 100 gram cherrytomaatjes
  • 1 rode paprika
  • 1 avocado
  • 1 ui
  • Kruiden
  • Olijfolie