Courgetti met runder-gehaktballetjes en Tasty Toscana saus

Vlees

Bereidingswijze

Dit recept van Gezonderecepten is lowcarb en glutenvrij!

Bereiding:
1. Breng het gehakt op smaak met de Italiaanse kruiden, sweet chillisaus, paprika poeder, zout en peper. Kneed het gehakt goed door elkaar en maak er kleine balletjes van.

2. Gebruik een spiraalsnijder om van de courgettes courgetti te maken of koop kant en klare courgetti.

3. Bak de gehaktballen in een pan met olie of boter gaar. Verhit een andere pan met olie of boter en doe hier de knoflook in met de courgettislierten. Breng de courgetti op smaak met verse basilicum en gedroogde oregano.

4. Doe de tasty toscanasaus over de gehaktballen en serveer met de courgetti, Parmezaanse kaas en eventueel nog wat verse basilicum.

Eet smakelijk!

Boodschappen lijstje

Info

  • Bereiden: 30 minuten
  • Personen: 2
  • Porties: 2

Ingredienten

  • Ingrediënten voor 2 personen:
  • 2 kleine courgettes
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 350 gram rundergehakt
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 2 eetlepels Callowfit sweet chillisaus
  • Zout en peper
  • 1 theelepel paprika poeder
  • 50 gram parmezaanse kaas
  • Verse basilicum
  • 150 ml Callowfit tasty toscanasaus