Gebakken tomaatjes met ham

Supplement

Bereidingswijze

De tomaten wassen en halveren.
De Bakspray in een koekenpan verwarmen en de plakken achterham (deel voor deel) snel aan beide kanten bruin bakken. De plakken ham op twee (warme) borden leggen.
Opnieuw wat bakspray in de koekenpan en leg de tomaten met de snijkant naar beneden in de pan. Bak de tomaten 2 minuten op hoog vuur, keer ze en bak de andere kant ook 2 minuten. De tomaten naast de plakken ham op het bord leggen en basilicum en wat zout en peper over de ham en tomaten strooien.
Serveer met 2 crackers. Ook erg lekker:
Vervang de ham eens door plakjes gebraden kipfilet.

Info

  • Bereiden: 10 minuten
  • Personen: 2

Ingredienten

  • · Eventueel zout
  • · Bakspray
  • · Versgemalen peper
  • · 1 eetlepel verse fijngehakte basilicum
  • · 3 stevige rijpe tomaten
  • · 4 crackers
  • · 100 gram achterham