Gehaktschotel

Supplement

Bereidingswijze

Ui pellen en snipperen, paprika schoonmaken en in stukjes snijden.
Taugé wassen en droog deppen. De witte kool snijden en de champignons in plakjes.
In een pan een halve eetlepel drinkbouillon en 2 eetlepels water warm doen en voeg dan de tartaar, ui en paprika toe.
Na ongeveer 5 minuten de taugé en witte kool toevoegen. Hierover wat kerriepoeder strooien en alles goed door elkaar roeren. Voeg nu als laatste de sambal en champignons toe en laat het geheel ongeveer 15 minuten smoren.
Lekker met zilvervliesrijst.

 

Info

  • Bereiden: 25 minuten
  • Personen: 2

Ingredienten

  • · 1 rode paprika
  • · 200 gram tartaar
  • · 1/2 eetlepel drinkbouillon
  • · 200 gram witte kool
  • · 1 ui
  • · 1 snufje kerriepoeder
  • · 2 eetlepels water
  • · 1 mespunt Sambal Oelek
  • · 200 gram taugé
  • · 200 gram champignons