Kip Fajita

Vlees

Bereidingswijze

Was de rijst en kook volgens de instructies op de verpakking. Snijdt de paprika's en uien in fijne reepjes.  Kook de bloemkool in wat zout en prak deze hierna fijn.
Leg de kipfilet met paprika en uien op een voorverwarmde grill of in een pan.
In een kleine kom worden chilipoeder, paprika, komijn, knoflookpoeder en zout gemengd met een theelepel Callowfit Tasty Toscana of Sweety Chili saus. Dit mengsel wordt vervolgens op de kip uitgespreid en opnieuw een korte tijd op de grill geplaatst.
Verfijn de afgewerkte bloemkool met koriander, limoensap en leg deze op een bord met de rijst. Plaats nu de kip op de rijst.
Voeg tenslotte een fijne portie Callowfit Tasty Toscana of Sweety Chili Sauce toe aan het gerecht en serveer het.

Boodschappen lijstje

Info

  • Bereiden: 25 minuten
  • Personen: 4

Ingredienten

  • 450 g kippenborst
  • 3 paprika's
  • 1 zoete ui
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 theelepel chilipoeder
  • 2 theel. Paprika
  • 2 theelepel gemalen komijn
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 400 g bloemkool
  • Koriander
  • 2 eetlepels limoensap