Mexicaanse (Vega) gehakt schotel Peri peri
Bereidingswijze
Bak een zakje zoete aardappel frietjes in de pan. Bak het (vega)gehakt bruin en voeg een klein blikje kidneyboontjes en mais toe met 4 eetl peri peri saus. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Snij 1 avocado, 1 rode ui en wat cherry tomaatjes (evt nog wat overgebleven mais) en meng met 1 theel sambal en een halve limoen.
Vul een ovenschaaltje met de zoete aardappel, het gehakt mengsel en als laatste een handje tortilla chips. Strooi wat cheddar kaas erover en plaats 4 min onder de grill. Lekker met een klodder zure room.
Bron: Jessie Kookt
Boodschappen lijstje
Info
- Bereiden: 30 minuten
- Personen: 2
- Porties: 2
Ingredienten
- Zakje zoete aardappel frietjes
- Doosje (Vega) gehakt
- Blikje kidneyboontjes
- Blikje mais
- 4 eetlepels Callowfit Peri Peri style saus
- 1 avocado
- 1 rode ui
- Cherry tomaatjes
- 1 theelepel sambal
- Halve limoen
- Olijfolie
- Kruiden (peper en zout)
- Optioneel (fase 4): Handje cheddar kaas
- Optioneel (fase 4): klodder zure room