Fusilli met gevulde groenten

Proteine

Bereidingswijze

Snijd de aubergines of courgettes in tweeen en hol ze uit en stoof de aubergines, courgettes en koolbladeren af.
Houd de koolblaadjes tijdens de kooktijd bij elkaar door ze met keukengaren samen te binden.
Vergeet niet wat water op de bodem van de schotel te doen om aanbakken te voorkomen.
Braad de witte champignons en tomaten in blokjes in een beetje olijfolie aan. 5 à 10 minuten laten braden onder voortdurend omscheppen.
Voeg het binnenste van de aubergine of de courgette toe.
Bestrooi dit met wat knoflookpoeder, een beetje gemengde tuinkruiden naar smaak, peper en zout. 25 minuten op een zacht vuurtje laten stoven en zo nu en dan omscheppen.
Bereid in de tussentijd het 50 gram pasta als aangeduid op de verpakking.
Vul de gehalveerde groenten met de gekookte koolbladeren met het warme vulsel. Gratineer met wat 20+ kaas.
Samen opdienen met de pasta

Smakelijk eten.
 

Boodschappen lijstje

Info

  • Bereiden: 40 minuten
  • Personen: 2

Ingredienten

  • - 200g witte champignons (vers)
  • - 2 tomaten
  • - Knoflookpoeder
  • - Beetje gemengde tuinkruiden (tijm, lavendel, bieslook, citroenmelisse, marjolein, peterselie)
  • - Peper & zout
  • - 1 x Aubergine of 1 x Courgette
  • - 1 x Chinese koolbladeren
  • - eiwitrijke pasta 50 gram