Wij gebruiken cookies voor analyse, veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren en het persoonlijker maken van de website. Gaat u verder op de site? Dan geeft u ons toestemming om cookies te plaatsen.

Bereidingswijze

De Basis
Kijk eerst welke hoeveelheid water u nodig heeft voor het product.
Gebruik altijd koud water, tenzij anders vermeld wordt.
Vul de shaker met de juiste hoeveelheid water.
Voor desserts en koude dranken is het het beste om water uit de koelkast te gebruiken
Giet de inhoud van het zakje in de shaker.
Sluit de shaker goed af en stevig schudden.
Voor de bereiding van pannenkoeken en omeletten gebruikt u het beste een pan met een antiaanbaklaag

Wat u zeker niet mag doen!
Gebruik geen warm of lauw water om de zakjes te bereiden (tenzij op het zakje of op de pot vermeld)
Plaats de shaker nooit met deksel in de magnetron
Nooit eerst het poeder en daarna pas het water toevoegen, dit kan gaan klonteren en is zeker niet lekker
Maak de producten niet te lang van tevoren klaar, de producten verliezen hierdoor hun kwaliteit en smaak

Hoe te bereiden?

Koude dranken

neem 220-250 ml koud water in de shaker
Giet de inhoud van het zakje erin
Goed afsluiten en 10 seconden goed schudden
Giet de inhoud van de shaker in een mooi glas en drink het koud op

Om het nog een beetje lekkerder te maken
Gebruik 150 ml in plaats van 250ml, voeg hierbij ijsschilfers toe
Sorbet: plaats de drank enkele uren in de diepvries


Soepen
Groentesoep, Champignonsoep, Preisoep, Kippensoep, Tomatensoep, Aspergesoep, Vissoep, Franse uiensoep, erwtensoep

Neem 250-300 ml koud water in de shaker
Giet de inhoud van het zakje erin
Goed afsluiten en 10 seconden goed schudden
Opwarmen in de microgolf 1 min 40 max op 800 Watt, om de inhoud goed warm te krijgen, roer er met een lepel in om de 30 seconden

Om het nog een beetje lekkerder te maken Snijd in heel dunne blokjes prei, courgette, champignons, taugé, enz.
Wok ze in een pan met beetje olijfolie. Doe er peper, zout, knoflookpoeder en alle mogelijke kruiden bij. Meng deze met de warme soep.


Omeletten

Neem 120 ml koud water in de shaker
Giet de inhoud van het zakje erin
Goed afsluiten en 10 seconde n goed schudden
Neem een pan met antiaanbaklaag, strijk deze in met een kleine hoeveelheid olijfolie en verwarm deze
Giet het beslag in de pan en laten bakken langs 1 zijde op een warm vuur - NIET ROEREN IN DE OMELET – u kunt de omelet langs 2 kanten bakken maar dit is niet noodzakelijk.

U kunt voor de omelet de toegestane groenten zoals tomaten, courgettes, champignons, paprika en kruiden zoals bieslook, basilicum, oregano gebruiken. Bak de omelet dan niet langs 2 zijden. Ook kunt u Zwitserse strooikaas over de omelet strooien. De omelet kan ook koud gegeten worden, snij ze in stukjes en eet ze met een rauwkostsalade.

Omelet aanmaken met water. Even laten rusten. Ondertussen (kastanje)champignons schoonmaken en bakken in (evt.een theelepel olijfolie) een anti-aanbak koekepan. Enkele tomaten schoonmaken en in stukjes snijden (of enkele cherry of romaatjes halveren) en bij de champignons voegen. Hot kerriepoeder en zeezout toevoegen. Na enkele minuten het omeletmengsel toevoegen en bakken.

Omelet met spercieboontjes
Spercieboontjes koken, champignonreepjes bakken in olijfolie. Toevoegen kerriepoeder, uienpoeder, zeezout en peper. Omelet bereiden volgens aanwijzing en groentenmengsel eraan toevoegen.

Warme dranken
Warme drank van chocolade, Warme drank van cappuccino, cappucino amaretto

neem 200-230 ml koud water in de shaker
Giet de inhoud van het zakje erin
Goed afsluiten en 10 seconden goed schudden
Opwarmen in de magnetron 1 min 40 max op 800 Watt, om de inhoud goed warm te krijgen, roer er met een lepel in om de 30 seconden

Om het nog een beetje lekkerder te maken
U kunt de drank bestrooien met een beetje kaneelpoeder.
Cappuccino drank: Maak de bereiding met ijskoud water en voeg er achteraf enkele ijsblokjes aan toe zo krijgt u een lekkere ice koffie
Een hoeveelheid koffie en een hoeveelheid water om de cappuccino te bereiden geeft een nog sterkere koffie smaak


Pannenkoeken
Pannenkoek met sinaasappelsmaak: 70 ml water
Pan-cake natuur : 80 ml water

Neem de juiste hoeveelheid koud water in de shaker.Giet de inhoud van het zakje erin.Goed afsluiten en 10 seconden goed schudden.Neem een pan met antiaanbaklaag, strijk deze in met een kleine hoeveelheid olijfolie en verwarm deze
Giet de helft van het beslag in de pan en laat de eerste pannenkoek bakken langs 2 zijden op een warm vuur en vervolgens de andere helft van het mengsel voor de tweede pannenkoek.
Voor de abrikozengelei.


Roerei met Provençaalse kruiden

Neem 120 ml koud water in de shaker
Giet de inhoud van het zakje erin
Goed afsluiten en 10 seconden goed schudden
Neem een pan met antiaanbaklaag, strijk deze in met een kleine hoeveelheid olijfolie en verwarm deze
Giet het beslag in de pan en laat het bakken langs 1 zijde op een warm vuur. Als de bereiding stevig begint te worden roert u, met behulp van een houten spatel, om een Provençaals roerei te krijgen.

Om het nog een beetje lekkerder te maken
U kunt voor het roerei de toegestane groenten zoals tomaten, courgettes, champignons, paprika en kruiden zoals bieslook, basilicum, en oregano gebruiken. U kunt het roerei ook als een gewone omelet klaarmaken (met 120 ml koud water). Bak de omelet dan eventueel langs 2 zijden.