Wij gebruiken cookies voor analyse, veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren en het persoonlijker maken van de website. Gaat u verder op de site? Dan geeft u ons toestemming om cookies te plaatsen.

Levering & verzending

Alle goederen zijn uit voorraad leverbaar en indien voor 15.00 uur besteld de volgende werkdag geleverd.

Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. Als een artikel niet voorradig is krijg je hiervan normaal binnen een dag bericht van. De op de website van proteine.nu aangegeven levertijden gelden slechts als indicatie en niet als bindend ProDiet Webshop stelt alles in het werk om de aangegeven levertijd te respecteren.

Worden de bestelde goederen niet binnen de 20 dagen geleverd, dan kan de overeenkomst als ontbonden worden beschouwd.

Indien er reeds een betaling gebeurd is, wordt deze betaling door ProDiet Webshop onmiddellijk terugbetaald.

Levering geschiedt via Postnl (TNT post) op een door de koper opgegeven adres of afhaalpunt. Wij leveren NIET onder rembours.

De goederen worden verstuurd nadat wij de betaling ontvangen hebben.
De verzendkosten bedragen:

Besteld u tussen de 0 en 20 euro betaald u €4,95 per pakket
Besteld u tussen de 20 en 50 euro betaald u €3,95 per pakket
Besteld u meer dan 50 euro dan wordt de zending gratis geleverd binnen Nederland en België.

Levering buiten Nederland en België

Levering gebeurt via postnl (TNT post) op een door de koper opgegeven adres. Wij leveren NIET onder rembours. De goederen worden verstuurd nadat wij de betaling ontvangen hebben. Voor leveringen buiten Nederland of België wordt een extra forfaitaire vergoeding aangerekend.

Deze extra vergoeding moet voorafgaande aan de bestelling opgevraagd worden via de mail. De wijze van vervoer wordt door ProDiet Webshop bepaald.

ProDiet Webshop is gerechtigd de aflevering in gedeelten na te komen. De extra kosten van de nalevering worden door ProDiet Webshop gedragen.

Retour van goederen

Bestelde producten kunnen niet retour gestuurd worden.

Door de aard van de producten kan ProDiet geen retourzendingen accepteren. ProDiet draagt er zorg voor dat alle producten voor verzending gecontroleerd zijn en voldoen aan onze kwaliteitseisen.

Mocht je bij ontvangst van de goederen toch een gebrek constateren meld dit dan onmiddellijk via het sturen van een E-mail aan info@ProDiet.store of bel even op nummer 077-3747447 ProDiet neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om het voorval op te lossen.

Mocht je op verzoek van ProDiet producten retourneren draait de consument zelf op voor de retourkosten en het risico van de retourzending.

Producten waarvan de verpakking beschadigt is kunnen door ons niet in ontvangst genomen worden.

Binnen 7 werkdagen na ontvangst van de geretourneerde producten zal ProDiet nieuw producten opsturen.

Vermeld altijd uw naam en adres op de retourzending.

Retourzendingen kun je per post sturen naar:

ProDiet
Postbus 7050
5980AB
Panningen
Mail: info@prodiet.store
Telefoon: 077-3747447