Pasta salade met tonijn, pesto en tomaat

Koolhydraatarm

Bereidingswijze

Dit mooie recept van Rian de Ridder kun je zowel warm als koud eten. 

Kook de fusilli zoals aangegeven op de verpakking. Giet de pasta af en laat even goed uitlekken en afkoelen. Meng hier een eetlepel extra vergine olijfolie doorheen. 

Open het blikje tonijn en giet het water af. Snijd de tomaten in stukjes en rooster de pijnboompitjes. Snijd de olijfjes door midden. 

Roer dan de pesto door de pasta en vermeng hierdoor ook de tonijn, olijf, tomaat en pijnboompitjes. Voeg dan de rucola toe. Breng op smaak met peper en zout. 

Boodschappen lijstje

Info

  • Bereiden: 15 minuten
  • Personen: 1
  • Porties: 1

Ingredienten

  • Koolhydraatarme, eiwitrijke fusilli
  • 1 blikje tonijn op water (100 gram)
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 1/2 eetlepel extra vergine olijfolie
  • 3 zongedroogde tomaatjes
  • Handje rucola
  • 1 eetlepel pijnboompitjes
  • Eetlepel olijfjes
  • Peper
  • Zout